(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyömaan loppusiivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Haemme nyt reippaita rakennustyömaan Loppusiivoojia julkisiin kohteisiin Savonlinna-Kerimäki-Punkaharju alueille!

Työssäsi vastaat rakennustyömaan huolellisesta loppusiivouksesta.Työtä tehdään arkisin klo: 7-15 ja se on keikkaluonteista.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta rakennussiivouksen parissa sekä ymmärryksestä rakennustyömaista on hyötyä, mutta asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit töitä esimerkiksi opiskelun tai muun työn oheen. Lähde rohkeasti mukaan rakennustyömaiden loppusiivous keikkarinkiin. Keikkoja on tarjolla pitkälle syksyyn.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.