Rakennustyömaan logistiikkavastaava
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Pääkaupunkiseudulla kaivataan nohevaa nokkamiestä-logistiikkavastaavaa rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme.

Työmaa sijaitsee Helsingin keskustassa ja työvuorot sijouttuvat arkeen klo 7-19 välille. Työaika limittyy toisen työntekijän kanssa, jolla on samat työtehtävät ja vastuualueet.

Työssä vastaat työmaan liikenteenohjauksesta, sisälogistiikasta ja kerrosjätehuollosta sekä mahdollisista muista rakennusalan logistiikan tehtävistä. Omalla osaamisella ja kokemustaustalla pääset myös vaikuttamaan tehtävien sisältöön jatkossa.

Hakijalta vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, kokemusta rakennusalan tai logistiikan puolelta, oma-aloitteista, vastuullista ja reipasta työotetta. Nokkamiehen kokemus katsotaan eduksi.

Kerro siis meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä! Työntekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti ja myös muihin rakennusalan tehtäviin työmaan valmistuttua.

Lisätietoja arkisin klo 8-15, Lauri Pullinen, 040 6613560

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424863
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki