(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyömaalle apulaisia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Oletko kaveriporukassasi se, jolta aina pyydetään apua esimerkiksi muutossa tai pienissä korjaushommissa? Tai oletko se jolla pitäisi aina olla jotain tekemistä? Tykkäisitkö yhdistää urheilun ja työn? Jos vastasit joihinkin näistä kyllä, meillä voisi olla juuri sinulle sopivia töitä!

Haemme juuri nyt Jyväskylän seudulle avustavia työntekijöitä rakennustyömaille sekä syys- että talvikaudelle.

Työnkuvaus

Avustavat tehtävät rakennustyömailla ovat monipuolisia, esimerkiksi tavaroiden kantotöitä, työmaan raivaamista ja siivousta, sekä ammattilaisten avustamista mitä erilaisimmissa työnkuvissa. Näistä sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla kokemusta, sillä tekemällä ja oikeanlaisella asenteella oppii sekä saat tarvittavan opastuksen työhösi.

Toivomme, että sinulla on hyvä fyysinen kunto ja palava halu tehdä käsilläsi työtä, jonka tulokset näet heti. Haemme henkilöitä, jotka haluavat oppia uutta alaa tai jo homman osaavaa kaveria, joka haluaa lisää kokemusta. Ei olisi haittaa, jos omistat auton, mutta se ei ole kriteeri. Ennenkaikkea etsimme henkilöitä, joilla on timanttinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortti on kuitenkin välttämätön työmaalla työskentelyssä.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä työelämään, verkostoitua alan ammattilaisten kanssa sekä saada jopa uusia kavereita! Asiakkaamme ovat luotettavia ja saat aina työmaakohtaisen perehdytyksen työhösi. Työvaatteet tulevat meidän puolestamme ja työsuhteeseesi liittyvissä asioissa sinua auttaa Workpowerin rakennustiimi.

Hakuprosessi

Haastattelemme sopivia hakijoita koko haun ajan, joten älä odottele, vaan ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan juuri sinulle sopivasta työstä. Työtä on tarjolla joustavasti tilanteesi mukaan.

Yhteystiedot;

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi

p. 045 125 2737

avainsanat: rakennus, kokopäivätyö, keikkatyö, rakennusaputyöntekijä, jyväskylä