(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyökokemusta omaava LVI-asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Etsimme RAKENNUSTYÖKOKEMUSTA OMAAVIA LVI-ASENTAJIA Järvenpäähän


Rakennustyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu siirtokelpoisten tilojen kunnostus- ja muutostyöt asiakaskohteessamme Cramo Adapteo Oy:llä Järvenpäässä, joka on markkinoiden johtava väliaikaisten tilojen tarjoaja. Cramo Adapteo Oy on erikoistunut räätälöimään ja rakentamaan joustavia väliaikaisia tiloja moduuliyksiköistä. Työ on kokoaikatyötä arkipäiviin klo 6-18.30 välillä. Työaika on pääasiallisesti klo 7-15.30 välillä. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.


Odotamme sinulta LVI-alan tai rakennusalan ammattitutkintoa tai aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta. Huomioimme rekrytoinnissa sekä kokeneemmat ammattilaiset että vastavalmistuneet osaajat. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Suoritettu tulityökortti ja ensiapukoulutus ovat eduksi. 


Työotteeltasi olet ahkera, oma-aloitteinen ja joustava. Teet työtäsi yhteistyökykyisesti ja vastuuntuntoisesti. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen, kilpailukykyiset ison talon edut sekä runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua uralla eteenpäin. Lue töISSä-lehdestämme julkaisu sähköasentajamme Petrin työstä Cramo Adapteolla, jossa hän taitaa sähkötöiden lisäksi myös rakennuspuolen hommat!


Sytyitkö? Täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja tule rakentamaan terveellisiä päiväkoteja ja kouluja! Hakuaika päättyy 22.4.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -