(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUSTUOTTEIDEN TUOTEPÄÄLLIKKÖ,Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Vuonna 2001 perustettu Geotrim on Suomen johtava maanmittaukseen, rakentamiseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut yritys.
Edustamme useita alan parhaita brändejä. Olemme alan teknologiajohtajan Trimblen maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Vastaamme Suomessa Trimblen auktorisoidusta huoltopalvelusta, teknisestä tuesta ja koulutuksesta. Tarjoamme Trimnet VRS-palvelua sekä monipuolisia, joustavasti räätälöitäviä muita palveluita laitevuokrauksesta konsultointiin.

 

Etsimme nyt Vantaan toimipisteeseemme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan rakennustuotteidemme myyntiryhmästä.

Toimit rakennustuotteista vastaavan myyntitiimimme esimiehenä liikkuen myös itse aktiivisesti asiakaskentällä. Toimit edustamiemme tuotteiden asiantuntijana käyden aktiivisesti tapaamassa sekä uusia että jo olemassa olevia asiakkaitamme. Asiakastyö on sinulle tärkeää – luot pitkäaikaisia asiakassuhteita ja koulutat asiakkaitasi tuotteiden käyttöön asiakasyrityksissä. Olet kiinnostunut toimialasta, uusista myyntimahdollisuuksista ja liiketoimintaprosessien kehittämisestä.

Myyntialueena on koko Suomi, mutta tehtävä vaatii matkustamisvalmiutta pääosin pääkaupunkiseudulla.   

Rakennusala on sinulle toimialana tuttu, ja asiakkaiden asiantunteva auttaminen ja heidän luottamuksensa voittaminen on sinulle mielekästä ja luontevaa. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja pitää ammattitaitosi ajan tasalla. Olet työskennellyt aiemmin esim. rakennustyömaan vetäjänä tai rakennuskoneiden myynnin/vuokrauksen parissa. 

Sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja ymmärrät tiimityön arvon. Sinulla on hyvät viestinnälliset taidot – myös englannin kielen taitosi on sujuvaa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin laadukkaiden ja arvostettujen tuotteiden parissa. Alamme kasvunäkymät ovat erinomaiset, ja annamme avaimet sekä kehittymiseen että kehittämiseen.  

Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininkiä – tervetuloa iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, heli.villa@fi.experis.com, p. 050 5703 680.

Hae tehtävää 26.6.2019 mennessä painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.