(Poistunut julkaisusta)

Rakennustuotetyöntekijöitä Päijät-Hämeeseen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme Päijät-Hämeen seudulle rakennustuoteteollisuuteen betonituotetyöntekijöitä.

Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta esim. rakennus/rakennustuote-alalta, ja/tai aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että asenteesi työntekoon on vahvasti motivoitunut.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työsuhteen lisäksi hyvän työterveydenhuollon.

Kiinnostuitko? Kysele rohkeasti lisää!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin hakemuksen voi laittaa suoraan tästä, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy