(Poistunut julkaisusta)

Rakennustuotetyöntekijöitä Heinolaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Haemme rakennustuoteteollisuuden asiakkaallemme Heinolaan rakennustuotetyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävä sisältää betonirakennustuotteiden valmistamista, sekä jonkin verran mm. varastotyötä. Työvuorot sijoittuvat pääasiallisesti arkipäiviin, ja kyseessä on kokopäiväinen vakituinen työsuhde. 

Toivomme sinulta mielellään jonkinlaista rakennustuoteteollisuuden, tai rakennusalan aikaisempaa työkokemusta, tai kokemusta muusta teollisuuden tuotantotyöstä. Trukinajotaito on hakijalle myös iso etu, mutta ei välttämättömyys. Koulutustaustasi voi olla esim. rakennuspuolelta, tai puuteollisuudesta (puuseppä). Ensiarvoisen tärkeänä pidämme käden taitoja, motivoitunutta asennetta työhön, sekä rohkeutta tarttua toimeen. 

Laita hakemusta suoraan tästä, tai heitä sähköpostia osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy