(Poistunut julkaisusta)

Rakennustuoteteollisuuden kokoonpanija
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Etsimme asiakkaallemme kokoonpanijaa, rakennusalan monipuolisiin tehtäviin tuotantotyöhön Hämeenlinnaan. Työtehtävät ovat monipuolisia, joissa pääset näkemään oman käden jäljen ja kasvattamaan osaamistasi tuotannon eri vaiheiden parissa. Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen vaan työssä pärjää tekijä, jolla pysyy työkalut käsissä ja kenellä on kiinnostusta sekä halua tehdä vaihtelevia rakennusalan kokoonpanotöitä.

Tuotantotyön kokoonpanijan tehtävä voi sisältää betoni-valutyötä, laatoitusta ja saumausta, komponenttien kokoamista, LVI-/vesijohtoputkien liittämistä, sähköasennusta tai muita kokoonpanotehtäviä. Työnkuva tarkentuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan! Voit siis olla talonrakentaja, sähköasentaja tai LVI-asentaja. Työtehtävää varten saat asianmukaisen koulutuksen ja hyvän tiimin tuen. Töitä tehdään pääosin arkisin 7-16 välillä tehdasolosuhteissa. Hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti!

Odotamme/arvostamme:
-Sujuvaa suomen kielen osaamista
-Reipasta ja vastuullista asennetta
-Huolellisuutta omasta työnjäljestä
-Valmiutta fyysiseen työhön
-Kokemus rakennusalalta ja/tai kokoonpanotyöstä katsotaan eduksi
-Työturvallisuus ja muut pätevyyskortit katsotaan eduksi

Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Meidän kanssa on helppo toimia! Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi