(Poistunut julkaisusta)

Rakennustuotannon lehtori
Saimaan ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokonaisnäkemystä rakennusalan kehittämisestä ja tiedät, mitä rakennusala vaatii osaajiltaan. Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta rakennushankkeiden työnjohto- ja projektinjohtotehtävistä tai kustannuslaskennasta.

Eduksi katsomme kokemuksen opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämishankkeista sekä sujuvan englannin kielen taidon. Arvostamme myös vahvoja verkostoja alan toimijoihin. Työyhteisömme on tiivis ja odotamme myös sinulta hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme parhaan näköalan rakennusalan osaamisen kehittämiseen erilaisissa työtehtävissä. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja voit työskennellä vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Työskentely-ympäristömme on monipuolinen ja innovatiivinen.

Työsuhteen ehdot noudattavat Sivistan työehtosopimusta. Lehtorin kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Työsuhde alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

 

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Saimaan ammattikorkeakoulu oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53580 Lappeenranta tai sähköisesti kirjaamo@saimia.fi. Kuoreen tai viestin otsikkokenttään on merkittävä ”rakennustuotannon lehtori”. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 15.2.2018 klo 16.00.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti, kirsi.taivalantti@saimia.fi, 040 517 7702