(Poistunut julkaisusta)

Rakennustöiden valvoja
Tampereen Tilapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Haemme uudis- ja korjausrakentamista tuntevaa rakennustöiden valvojaa. Rakennustöiden valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista velvoitteista. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön ja hanketiimin kanssa sekä toimii työmaavaiheessa kohteen turvallisuus- ja kosteuskoordinaattorina.

Arvostamme kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan.

Tehtävässä edellytetään vähintään soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa, esim. rakennusinsinööri tai -teknikko sekä työkokemusta valvontatehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä. Tehtävässä katsotaan eduksi suoritetut pätevyydet (esim. FISE), alan täydennyskoulutukset, yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, MS Office -ohjelmistojen hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot.