(Poistunut julkaisusta)

Rakennustöiden valvoja
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Rakennuttajatoimisto Venttiseiska Oy hakee energiseen joukkoonsa rakennustöiden valvojaa talonrakennushankkeisiin. Jos olet valmistunut rakennusalan osaaja ja sinulla on palo päästä kasvamaan ammattitaitoisessa ja huumorintajuisessa porukassa, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
"Venttiseiskassa on mahdollisuus avartaa osaamistaan ja näkemystään erilaisten hankkeiden ja asiantuntijatehtävien kautta korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeissa. Pystyt vaikuttamaan omalla työlläsi työviikkosi sisältöön. Työilmapiirimme on välitön ja avoin, mahdollistaen yrityksen sisällä tuen omiin työtehtäviin liittyen."

Tässä tehtävässä tulet aluksi työskentelemään projektipäällikön työparina ja tätä kautta pääset kasvamaan osaksi Venttiseiskan osaavaa tiimiä. Tämä positio tarjoaa mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta rakennustöiden valvojan tehtävistä ja pääset oppimaan kokeneiden ja kannustavien projektipäälliköiden ohjeistuksessa. Projektit, joissa olet mukana ovat niin uudisrakentamista kuin korjausrakentamista. Työtehtäväsi määräytyvät kokemuksesi ja osaamisesi mukaan ja taitojen karttuessa sinulla on mahdollisuus saada enemmän vastuuta.

Tarjoamme


* Kokeneen tiimin tue ja kattavan perehdytyksen
* Mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä
* Vaihtelevat projektit
* Liikunta- ja lounassetelit
* Etätyö mahdollisuuden

TYÖNKUVA

* Asiakas- ja yhteistyötapaamiset
* Toimisto- ja asiakirjatyö
* Valvontatoimet työmaalla
* Dokumentaatio ja raportointi työmailta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rakennusinsinöörin, rakennuspuolen DI:n, rakennusteknikon tai rakennusmestarin koulutus
* Hyvät työelämän ja vuorovaikutustaidot.
* Sujuva suomen kielen osaaminen. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
* B -ajokortti ja oma auto
* Työmaakokemus katsotaan eduksi


Etsimämme henkilö on:


* Ratkaisukeskeinen
* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työ
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Venttiseiska Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Venttiseiska Oy{target="_blank"} on vuonna 2016 perustettu rakennuttajatoimisto, joka toimii monipuolisesti uudis-, korjaus- ja infrahankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävissä. Venttiseiska on ketterä ja monipuolinen toimisto, jonka tavoitteina on onnistunut hanke ja hyvä yhteistyö osapuolten kesken.