(Poistunut julkaisusta)

Rakennustöiden valvoja
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme Länsimetro- hankkeeseen

RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA

Sweco PM hakee rakennustöiden valvojia vakituiseen täysipäiväiseen työsuhteeseen moniuloitteiseen Länsimetro-projektiin. Olet rakennusalan ammattilainen, jolla kokemusta toimitila- tai teollisuuskohteista. Aluksi tulet työllistymään Länsimetron Matinkylän aseman läntisen sisäänkäyntirakennuksen työmaalle.

Tässä roolissa toimit kohteen rakennuttamisesta vastaavassa projektiorganisaatiossa rakennustöiden vastuuvalvojana. Toimit tiiviissä yhteistyössä rakennustöistä vastaavan urakoitsijan kanssa huolehtien omalta osaltasi, että toteutus ja lopputulos täyttävät sille asetetut tavoitteet. Teet työmaalla turvallisuuteen ja laatuun liittyviä tarkastuksia, vastaat materiaalihyväksynnöistä sekä urakoitsijan laadunvarmistusaineiston ja laskutuksen tarkastamista.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulta odotamme:

- Soveltuvaa talonrakennusalan koulutusta (Rkm, Ins tai DI)

- Innokasta asennetta ja vuorovaikutustaitoja

- Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

- Hyviä MS- Office-taitoja

- Kokemusta toimitila- tai teollisuuskohteiden uudis- tai korjausrakentamisesta

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 31.5.2019 mennessä.