(Poistunut julkaisusta)

Rakennustöiden valvoja
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme Tampereelle teollisuus- ja talonrakennusprojekteihin
RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA

Rakennustyönvalvojana vastaat kohteiden valvonnasta ja ohjaat LVIS-valvojia yhdessä kohteen projektipäällikön kanssa. Olet myös valmis tekemään rakennuttajan tehtäviä itsenäisesti ja valvomaan kyseiset kohteen alusta loppuun. Vastaat talonrakennushankkeiden työmaa-aikaisesta läpiviennistä ja huolehdit niiden laadullisesta johtamisesta yhteistyössä työnjohtajien ja työmaaorganisaation sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mitä sinä haluaisit tulevaisuudessa tehdä?

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toimintamme keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Swecolla käytössäsi on aina tehtävän vaativuutta vastaavat laitteet sekä ohjelmistot ja niiden tukipalvelut. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Toivomme yhteydenottoasi, mikäli olet kokenut rakennusalan asiantuntija, jolle on jo ehtinyt kertyä näyttöjä rakennusalan tuotannollisista työmaatehtävistä. Sinulla on oma-aloitteinen ja huolellinen työote sekä aktiivinen ja vastuuntuntoinen asenne, mikä mahdollistaa paitsi laadukkaan myös tehokkaan projektinhoidon. Toimit rohkeasti ja oikeudenmukaisesti vaikeissakin tilanteissa ja vahvat vuorovaikutustaitosi tukevat kykyäsi motivoida sekä kannustaa ihmisiä ympärilläsi. RAV- tai entinen paikallisvalvojan pätevyys katsotaan tehtävässä eduksi.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen hakulinkin kautta ma 8.4.2019 mennessä.