(Poistunut julkaisusta)

Rakennustöiden valvoja
Tampereen Tilapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Haemme uudis- ja korjausrakentamista tuntevaa rakennustöiden valvojaa. Rakennustöiden valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista vel­voitteista. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön ja hanketiimin kanssa sekä toimii työmaavaiheessa kohteen turvallisuuskoordinaattorina.

Arvostamme kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan.

Tehtävässä edellytetään vähintään soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa, esim. rakennusinsinööri tai -teknikko sekä työkokemusta valvontatehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä. Tehtäväs­sä katsotaan eduksi suoritetut pätevyydet (esim. FISE), alan täydennyskoulutukset, yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, MS Office -ohjelmistojen hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Jouko Toivonen, puh. 050 525 8514 etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen www.personnel.fi kautta 29.4.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.