(Poistunut julkaisusta)

Rakennustöiden valvoja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimme nyt suorarekrytointina asiakasyrityksellemme A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:lle rakennustöiden valvojaa yrityksen kotipaikkakunnalle Tampereelle. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman nopeasti. A-Insinöörit on vuonna 1959 perustettu Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakentamisen suunnittelun insinööritoimistoja. Yritys on jatkuvasti toimintaansa kehittävä hyvämaineinen, luotettava ja arvostettu kumppani, jonka palvelu kattaa monipuolisesti rakentamisen kaaren suunnittelusta valvontaan ympäri Suomen.
A-Insinööreillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. Katso lisää www.ains.fi.

Vastaat rakennushankkeissa valvontatehtävistä itsenäisesti saaden taustatukea laaja-alaiselta ja osaavalta A-Insinöörien henkilöstöltä. Olet koulutukseltasi insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on useamman vuoden kokemus valvontatyöstä sekä lisäksi mahdollista aikaisempaa kokemusta rakennesuunnittelijan, vastaavan työnjohtajan tai työnjohtajan tehtävistä. Eduksi luetaan kokemus merkittävistä rakennushankkeista sekä FISE:n valvojan pätevyys.

Arvostamme hakijassa erityisesti oma-aloitteisuutta sekä palvelu- ja kehityshenkisyyttä. Sitoudut hankkeeseen ja haluat oppia tuntemaan asiakkaat sekä heidän tapansa toimia. Viihdyt hyvin rakennustyömaalla ja kykenet ratkaisemaan visaisia pähkinöitä yhdessä muun hankeorganisaation kanssa. Pirkanmaalaisten rakennusliikkeiden laaja tuntemus on myös eduksi.

Tarjoamme sopivalle hakijalle mahdollisuuden päästä käyttämään ja jakamaan osaamistaan onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tässä on myös mahdollisuus tulla osaksi tyytyväisten ihmisten työyhteisöä ja päästä työskentelemään monipuolisten hankkeiden vaihtelevissa työympäristöissä. A-Insinöörit tarjoaa asialliset ja nykyaikaiset työvälineet, kattavat työterveyspalvelut ja kaikkiaan mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.