Rakennusterveysasiantuntija
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Oletko sisäympäristöpalveluiden ammattilainen vai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä? Haluatko kehittyä alasi huippuosaajaksi rakennusterveyden näköalapaikalla? Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö?

Etsimme asiakkaallemme RAKENNUSTERVEYSASIANTUNTIJAA Tampereelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan soveltuvan henkilön löydyttyä.

Asiakkaamme, SIRATE Group Oy, tarjoaa kokonaisvaltaisia ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. SIRATE tutkii, selvittää ja ratkaisee vaativimmatkin sisäilmaongelmat tehokkaasti ja viiveettömästi pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Yrityksen liikevaihto on noin 3 milj. € ja henkilöstöä noin 20. Yrityksen toiminta kattaa koko Suomen.

SIRATE rakennusterveyspalveluihin kuuluvat sisäilma- ja kosteustekniset kuntotutkimukset, riskirakennetarkastelut ja -analyysit, rakennusfysikaaliset selvitykset, ilmanvaihdon kuntotutkimukset, haitta-ainetutkimukset, sisäilmatutkimukset, rakenteiden tiiveys- ja ilmavuototutkimukset sekä asumisterveyteen ja työympäristöön liittyvät arviointi- ja mittauspalvelut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Odotamme hakijalta rakennusterveysasiantuntijan pätevyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennustekniikan insinööri tai DI) sekä työkokemusta sisäympäristöön liittyvistä työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, kuten myös halua kehittyä ja kehittää toimintaa.

Tarjoamme:

Tarjoamme joustavan paketin urakehityksellesi, kannustavan työilmapiirin, vahvan asiantuntijaverkoston tuen, monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut. Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille tärkeää, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet.

Hakuprosessi:

Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme nimiin. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka asuisit Tampereen alueen ulkopuolella, keskustellaan tilanteestasi tarkemmin ja etsitään ratkaisu asiaan!

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin HR-konsultti Jonna Kanerva p. 045 139 7492. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: Pirkanmaa, rakennusterveys, kuntotutkimus, asiantuntija, vakituinen, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot