(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUSTEOLLISUUDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖJÄ
Firecon Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2017

Firecon Group Oy on alansa johtava sammutusjärjestelmiä toimittava täyden palvelun talo, jossa yhdistyvät tuorein osaaminen ja vuosikymmenien vankka kokemus. Asiakkaitamme ovat erikokoiset rakennusliikkeet, projektijohtourakoitsijat, kiinteistöomistajat sekä rakennuttajat sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta.

Konsernin liikevaihto on 23 MEuroa. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa ja muut toimipisteet löytyvät Espoo, Tampere, Turku, Lappeenranta, Kuopio ja Oulu. Henkilökuntamme koostuu yli sadasta ammattilaisesta, joiden osaamista ylläpidetään ja kehitetään säännöllisellä koulutuksella.

Tutustu yritykseemme www.firecon.fi.

Haemme ammattitaitoisiin tiimeihimme pääkaupunkiseudulle, Tampereelle tai Lahteen

RAKENNUSTEOLLISUUDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖJÄ

Projektipäällikkönä vastaat asennusprojektien toteutuksesta ja projektien taloudellisesta läpiviennistä omalla kohdealueella. Tehtävänäsi on johtaa, ohjata ja valvoa asennustoimintaa ja asennusresursseja. Lisäksi vastaat materiaalivirtojen ohjauksesta ja asiakasyhteistyöstä. Vastuullasi on myös projektiin liittyvät hallinnolliset ja dokumentointitehtävät. Sinulla on tukenasi vahva taustaorganisaatio ja tukiprosessit.

Edellytämme sinulta insinöörin koulutustaustaa. Työkokemustaustaltasi voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tuleva alan ammattilainen, jolle on kertynyt jonkin verran työkokemusta tai puolestaan kokenut konkari alalta.  Tärkeintä on asenteesi työskennellä ja kehittyä tehtävässä.  Sinulta löytyy asiakaslähtöinen ja vastuullinen työtapa. Olet myös toimintatavaltasi itsenäinen ja sinulla rohkeus tehdä päätöksiä tiukoissakin tilanteissa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot toimiaksesi eri sidosryhmien kanssa työmailla.

Arvostamme osaamistasi taloudellisista ja kustannusseurantatehtävistä. Lisäksi mahdollisesta kokemuksesta sprinklerialalta ja/tai rakennusteollisuuden projektihallintatehtävistä on tulevassa tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääsee ratkomaan projektityön haasteita ja kehittämään itseään. Tuemme henkilöstön kehittymistä säännöllisin henkilöstökoulutuksin. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä myös kansainvälisiin tehtäviin.

Hae tehtävään pikaisesti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemus Adeccon kotisivuilla www.adecco.fi. Lisääthän profiilisi CV:si ja mainitse hakemuksessasi alue, jossa ensisijaisesti työskentelisit. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant puh. 040 4804028, liisa.jenkins@adecco.fi.