(Poistunut julkaisusta)

Rakennusten tiiveys- ja kosteusmittaaja
Vertia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Vaihda liikkuvaan superduuniin - etsimme nyt tiiveys- ja kosteusmittaajia!

Haluaisitko toimia rakennusalalla asiantuntijana, itsenäisessä liikkuvassa duunissa pääkaupunkiseudulla? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä me vertialaiset etsimme tiiveys- ja kosteusmittaajia joukkoomme.

Tavoitteenamme on, että jokainen Suomessa asuu terveessä, energiatehokkaassa ja viihtyisässä kodissa. Tiiveysmittauksilla varmistamme, että rakennukseen ei jää merkittäviä ilmavuotopaikkoja kuluttamaan energiaa ja aiheuttamaan kosteusriskejä. Kosteusmittauksilla varmistamme valujen riittävän kuivuuden lattiamateriaalien asennusta varten.

Olemme voimakkaasti eteenpäin menevä ja asiakaspalveluhenkinen yritys, jossa tehdään töitä innolla ja hyvällä yhteishengellä. Palvelemme aktiivisesti talotehtaita, rakennusliikkeitä ja rakennuttajia. Lisäksi teemme laadunkehitysyhteistyötä yritysasiakkaidemme kanssa.

Tulisiko sinusta uusi RAKENNUSTEN TIIVEYS- ja KOSTEUSMITTAAJA joukkoomme? Ammattitaidolla hoidettujen urakoiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös loistavaa palvelua.

Tiiveysmittaussertifikaattiin tarvitaan vähintään rakennusalan tai LVISA-alan perustutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus rakennusalalta tai vähintään ammattikorkeakoulututkinto. Kosteusmittaussertifikaattiin vaaditaan vähintään kolmen vuoden työkokemus rakennusalalta tai rakennustekninen peruskoulutus. Pidemmälllä kokemuksella sinulle voidaan myöntää sertifikaatti ilman pohjakoulutusvaatimustakin. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä, sekä olla osa ammattitaitoista tiimiämme.

Tietotekniikan saralla sinun on hyvä olla omaksumiskykyinen, sillä käytämme sähköisiä järjestelmiä kaikkeen tiedonkulkuun. Työskentely rakennuskohteissa on useimmiten itsenäistä, joten toivomme sinulta aloitekykyä ja kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn. Tapaamme koko mittausporukalla viikon välein palavereissa ja olemme jatkuvasti yhteydessä työviikon aikana - työsi tukena on koko Vertian tiimi!

Haluamme sinut täydentämään monipuolista joukkoamme ja kehittämään yritystämme!

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työn
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Tiiveys- ja kosteusmittaajan henkilösertifiointikoulutukset
  • Loistavan työyhteisön
  • Työpaikan, jossa kontrolloiva esimies puuttuu ja vastuuta ja vapautta on keskimääräistä enemmän
  • Palkka 2380 € / kk + ylityöt + 0-400 € päivärahoja (verottomia)
  • Työterveys- ja hammashuollon sairaskuluvakuutuksineen
  • Yrityksen tuloksesta jaetaan 10 % työsuhteen pituuden mukaan henkilöstölle, 2017 tilikauden jälkeen keskimäärin 800 € per henkilö
  • Työaika alkaa kotiovelta
  • Tarjoamme lisäksi työsi tueksi: oman työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöten sekä työterveys- ja hammashuollon sairaskuluvakuutuksineen

Lisätietoa avoimesta työpaikasta voit kysyä Miija Nurmelalta numerosta 044 721 7057.

Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelut aloitetaan ripeästi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa.

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti