(Poistunut julkaisusta)

Rakennusten tiiveys- ja kosteusmittaaja
Vertia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Vaihda liikkuvaan superduuniin - etsimme nyt tiiveys- ja kosteusmittaajia!

Vertia Oy on tehokas asiantuntijaryhmä, joka koostuu tavallisista ihmisistä. Tavoitteenamme on, että jokainen Suomessa voisi asua terveessä, energiatehokkaassa ja viihtyisässä kodissa.

Tiiveysmittauksilla varmistamme, että rakennukseen ei jää merkittäviä ilmavuotopaikkoja kuluttamaan energiaa ja aiheuttamaan kosteusriskiä. Mummot ja papat eivät sairastu homeallergiaan, kun palvelutalot kosteusmitataan luotettavasti. Samoin lapset pääsevät muuttamaan terveeseen päiväkotiin.

Olemme voimakkaasti eteenpäin menevä ja asiakaspalveluhenkinen yritys, jossa tehdään töitä innolla ja hyvällä yhteishengellä. Palvelemme aktiivisesti talotehtaita, rakennusliikkeitä ja rakennuttajia. Lisäksi teemme laadunkehitysyhteistyötä yritysasiakkaidemme kanssa.

Tulisiko sinusta uusi RAKENNUSTEN TIIVEYS- ja KOSTEUSMITTAAJA joukkoomme?

Ammattitaidolla hoidettujen urakoiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös loistavaa palvelua - haluathan sinäkin?

Kosteusmittaussertifikaattiin vaaditaan vähintään 3 vuoden työkokemus rakennusalalta tai rakennustekninen peruskoulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sekä olla osa ammattitaitoista tiimiämme. Tietotekniikan saralla sinun on hyvä olla omaksumiskykyinen, sillä käytämme sähköisiä järjestelmiä kaikkeen tiedonkulkuun.

Työskentely rakennuskohteissa on useimmiten itsenäistä, joten toivomme sinulta aloitekykyä ja kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn. Tapaamme koko mittausporukalla kahden viikon välein palavereissa ja olemme jatkuvasti yhteydessä työviikon aikana - työsi tukena on koko Vertian tiimi! Lisäksi työskentelysi tueksi saat työauton, jolla pääset liikkumaan suoraan kotioveltasi pääosin Uudellamaalla sijaitseviin kohteisiin. Mittausraporttien teko onnistuu siellä, missä sinulle parhaiten sopii.

Haluamme sinut täydentämään monipuolista joukkoamme ja kehittämään yritystämme! Voit hakeutua tiimin sisällä tekemään mittaamisen ohella myös muita tehtäviä kiinnostuksesi mukaan. Esimerkiksi tekemään myyntikäyntejä työmaille tai aikatauluttamaan töitä.

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen ja kokoaikaisen työn
  • kattavan perehdytyksen työhön
  • tiiveys- ja kosteusmittaajan henkilösertifiointikoulutukset
  • omituisia työkavereita :)
  • palkka 2380 € / kk + ylityöt + 0–400 € päivärahoja (verottomia).
  • yrityksen tuloksesta jaetaan 10 % työsuhteen pituuden mukaan henkilöstölle, 2017 tilikauden jälkeen keskimäärin 800 € per henkilö
  • työaika alkaa kotiovelta -tarjoamme lisäksi työsi tueksi: oman työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöten
  • työterveys- ja hammashuollon sairaskuluvakuutuksineen

Lisätietoa avoimesta työpaikasta voit kysyä Miska Jylhältä numerosta 045 340 7408

Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Linkki Vertian rekrytointivideoon: https://www.youtube.com/watch?v=S_SFwHzyBd0&list=PLb6WDlhlY-kyPniduY8V8QbsddyxBEek8&index=4

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti, Kokemus rakennusalalta