(Poistunut julkaisusta)

Rakennusten loppusiivous ja erikoissiivous
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme loppu- ja rakennussiivojia useisiin eri kohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia siivoustöitä rakennustyömailla. Pääasiallisesti työ pitää sisällään uudiskohteiden loppusiivousta kuten ikkunoiden pesua, lattioiden peruspesua ja vahausta, imurointia sekä valmiiden tilojen tyhjennyksiä ja raivaamista. Tässä tehtävässä hyvä työmotivaatio ja kiinnostus oppia uutta ratkaisee!

Työ on fyysistä ja tarkkuutta vaativaa, mutta palkitsevaa. Työtä tehdään yksin tai ryhmässä. Hakijalta toivomme jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja rakennustyömailla toimimisesta, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme reipasta asennetta työntekoon. Työturvallisuuskortti on pakollinen.

Työt alkavat usein nopealla aikataululla, joten toivomme hakijalta valmiutta aloittaa työt pikaisesti tarvittaessa. Työtehtävien kestot vaihtelevat. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin tehtäviin. Kaikkiin tehtäviin saat meiltä asianmukaiset työvarusteet ja reilun osaamistasi vastaavan palkkauksen.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti verkkosivujemme www.amiko.fi kautta. Lisää tietoa tehtävästä saat tarvittaessa Jatta Koivisto, p. 050 476 6545.