(Poistunut julkaisusta)

Rakennusten kosteusmittaaja
Vertia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vertia Oy on voimakkaasti eteenpäin menevä asiantuntijayritys. Palvelemme aktiivisesti talotehtaita, rakennusliikkeitä ja rakennuttajia. Toimintamme keskittyy pääasiassa rakennusalan uudistuotannon puolelle. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme rakenteiden kosteudenmittaajaa, joka tekee myös rakenteiden kosteuskartoituksia.

Toimintatapamme on matalan organisaatiomallin mukaista ja meillä ei ole esimiehiä. Jokainen ottaa vastuun omasta työstään ja on valmis kehittämään itseään, sekä yritystä. Puhallamme yhteen hiileen, teemme töitä hyvällä asenteella, emmekä jätä ketään yksin.

Työskentely rakennuskohteissa on useimmiten itsenäistä, joten toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Tapaamme koko mittausporukalla joka toinen viikko palavereissa ja olemme jatkuvasti yhteydessä työviikon aikana – työsi tukena on koko Vertian tiimi!

Mikäli sinulta löytyy rakennusalan perustutkinto ja vähintään 1,5 vuotta työkokemusta rakennusalalta tai olet työskennellyt vähintään kolme vuotta rakennusalalla, niin voimme kouluttaa sinulle rakenteiden kosteudenmittaajan sertifikaatin. Työnjohdon koulutuksesta ja kokemuksesta on myös etua, sillä teemme laadunkehitysyhteistyötä asiakasyritystemme kanssa. Tärkeää meille on halusi oppia ja kehittyä, sekä olla osa ammattitaitoista tiimiämme.

Kosteusmittaaja mittaa betonivalujen kosteuden ennen pintamateriaalin asennusta ja samalla kartoittaa mahdollisia työmaalla sattuneita vesivahinkoja. Työnkuvaan kuuluu myös opastusta ja ohjeistusta työmaalla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Mittausraporttien teko onnistuu siellä, missä sinulle parhaiten sopii.

Haluamme sinut täydentämään monipuolista joukkoamme ja kehittämään yritystämme!

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työn
  • Kattavan perehdytyksen työhö
  • Kosteusmittaajan henkilösertifiointikoulutuksen
  • Loistavan työyhteisön ja mahtavia työkavereita
  • Työaika alkaa kotiovelta
  • Työpaikan, jossa esimies puuttuu, siksi vastuuta ja vapautta on keskimääräistä enemmän
  • Työsi tueksi: oman työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöten
  • Työterveys- ja hammashuollon sairaskuluvakuutuksineen
  • Yrityksen tuloksesta jaetaan 10 % työsuhteen pituuden mukaan henkilöstölle, vuoden 2018 tilikauden jälkeen keskimäärin 800 € per työntekijä

Lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja merkkaa myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoa avoimesta työpaikasta voit kysyä Miija Nurmelalta Vertia Oy, numerosta 044 721 7057

Linkki blogikirjoitukseen, jossa kerrotaan Vertian rekrytointiprosessista: https://vertia.fi/rekrytointi-kulttuurissamme/

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti