(Poistunut julkaisusta)

Rakennustekninen valvoja / LVI-rakennustekninen valvoja
Premico Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Hei sinä rakennustöiden asiantuntija, joka etsit itsellesi uutta haastetta mahtavassa työyhteisössä!

Me Premicolla etsimme rakennuttamisen tiimiimme lisävahvistusta. Meillä on tiimissä tilaa yhteistyöhakuiselle ja hankkeita eteenpäin vievälle rakennustöiden asiantuntijalle monipuolisessa ja kokoaikaisessa rakennusteknisen valvojan tehtävässä. Haemme ensisijaisesti rakennusteknistä osaamista, mutta tiimissämme on tilaa myös LVI-rakennustekniselle osaajalle vastaavalaisessa tehtävässä.

Työssäsi osallistut rakennustöiden valvonnan eri vaiheisiin ja huolehdit hankkeen laadunvalvonnasta, sekä ajallisesta ja taloudellisesta ohjauksesta. Dokumentoit ja raportoit edistymistä sekä organisoit vastaanottokatselmukset. Takuuaikana huolehdit mahdollisesti ilmenevien puutteiden korjaamisen koordinoinnista urakoitsijalle, teet takuutarkastukset ja vastaanotat takuutyöt. Lisäksi osallistut pienempien projektien kustannuslaskentaan. Työssäsi sinulla on apuna muun projektitiimin asiantunteva tuki. 

Onnistut tehtävässäsi, kun omaat aikaisempaa alan kokemusta työmaalta sekä tehtävään soveltuvan rakennusalan koulutuksen (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai vastaava rakennustekninen koulutus). Mikäli osaamisesi painottuu LVI-puolelle, sinun on hyvä tuntea LVIA-maailma toteutuksen näkökulmasta, pystyt arvioimaan sekä suunniteltuja ratkaisuja ja niiden toteutuskelpoisuutta, että toteutetun työn jälkeä. Koulutukseltasi olet rakennusmestari (LVI), LVI-insinööri tai omaat muun vastaavan teknisen koulutuksen. Työssä onnistuminen edellyttää systemaattista ja tarkkaa työotetta. Tuotat selkeälukuisia numeerisia ja kirjallisia raportteja sekä kykenet toimimaan tehokkaasti ja itsenäisesti sekä osana tiimiä. Henkilönä olet luotettava ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Hankkeemme ovat yhtä lailla asuntorakentamisen uudishankkeita kuin vaativia korjauskohteita – sekä kaikkea siltä väliltä. Erityisosaaminen ja kokemus joko asunto- tai korjausrakentamisessa on edellytys, kokemus molemmista katsotaan eduksi.

Me Premicolla tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa kiinteistöalan toimintaympäristössä. Kehitämme, rakennutamme ja hallinnoimme asiakkaidemme kiinteistöjä aktiivisella otteella. Ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin haemme lähes 50 asiantuntijan ammattitaidolla. Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä ja autamme toinen toisiamme rennossa ilmapiirissä. Pidämme tärkeänä myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa, jota tukevat muun muassa joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme sinusta. Jätäthän meille hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2020. Liitäthän hakemukseesi ajantasaisen ansioluettelosi. Voit täydentää hakemustasi myös vastaamalla hakulinkin takaa löytyvään videokysymykseen. Lisäkysymyksiin vastaa kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen toimialajohtaja Henna Kemppainen puh. 040 766 5911.