(Poistunut julkaisusta)

Rakennustekninen myyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy, Hollolan Sora Oy sekä Mikrobetoni Oy muodostavat yksityisen konsernin, joka valmistaa ja palvelee korkealuokkaisilla erikoisbetonituotteilla Suomen ja lähialueiden rakentajia. Konsernin 65 hehtaarin alueet sijaitsevat Hollolan Kukonkoivun teollisuus- ja maa-ainesten ottoalueella ja Lahdessa Kolavan teollisuusalueella. Konserni työllistää 80 työntekijän lisäksi yhteistyöyrityksissä yli 120 henkilöä lähinnä suunnittelussa, kuljetuksessa ja asennuksessa.

Haemme Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:lle Rakennusteknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi sisältää uusasiakashankintaa, joten myyntihenkinen asenne on edellytyksenä työtehtävässä onnistumiselle. Työskentelet viiden henkilön tiimissä ja työalueenasi on koko Etelä-Suomen alue. Toimisto sijaistee Hollolassa. Liikkuvan työn vuoksi sinulla tulee olla B-ajokortti.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla tuntemusta rakennusalasta sekä positiivinen ja toimeen tarttuva työskentelytyyli. Haluat myös tehdä tulosta ja kasvattaa asiakassuhteiden määrää.

Eduksesi katsomme, jos sinulla on osaamista aliurakointitoiminnasta, rakennusalan koulutus sekä kuvien lukutaitoa. Koulutuksesi voi olla esim. teknikko, insinööri tai jokin rakennuspuolen koulutus.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja itsenäisen työtehtävän, osana kannustavaa ja positiivista työyhteisöä, hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Työt alkavat huhtikuun aikana, sopivan henkilön löydyttyä. Työ on päivätyötä liukuvalla työajalla.

Mikäli olet hakemamme myyntihenkinen rakennusalan osaaja, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Amikon verkkosivujen kautta.