(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUSTEKNINEN ASIANTUNTIJA, Espoo (Ramboll Finland)
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 14 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 400 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Rambollin liikevaihto Suomessa on 207 miljoonaa euroa.
Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Työyhteisönä uskomme yhdessä tekemiseen ja toisistamme välittämiseen, valtuuttamiseen sekä siihen, että työssä pitää olla iloa ja siitä saa innostua. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Lue lisää www.ramboll.fi
 
Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen
 
RAKENNUSTEKNINEN ASIANTUNTIJA
 
Toimit rakennusteknisenä asiantuntijana teknisissä selvityksissä kiinteistöjen tekninen ja energiakonsultointiyksikössä. Yksikkö tarjoaa asiantuntija- ja konsulttipalveluita kiinteistöliiketoiminnalle muun muassa kiinteistökauppoihin liittyvissä teknisissä selvityksissä (TDD), kiinteistöjen teknisissä kuntoarvioissa ja PTS-ehdotuksissa. Kiinteistökauppoihin liittyvissä selvityksessä, Technical Due Diligence (TDD), selvität kiinteistöön liittyvät riskit, rakennuksen kunnon, korjaus- ja kunnossapitotarpeet ja siihen liittyvät kustannukset. Kiinteistöjen teknisissä kuntoarvioinnissa arvioit kiinteistön rakenteiden kuntoa sekä niihin kohdistuvaa kunnossapitotarvetta ja kustannuksia. Raportoit selvityksistä asiakkaalle kirjallisesti. Kohteiden selvitykset tehdään joko yksin tai yhdessä tiiminä eri alan asiantuntijoiden kanssa (LVI-asiantuntija ja sähkö-asiantuntija). Työ edellyttää matkustusvalmiutta eri puolilla Suomea.
 
Edellytämme tehtävään
- rakennusteknistä korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto (rakennusinsinööri, DI)
- parin vuoden työkokemusta liittyen kiinteistöjen rakennustekniikkaan
- sujuvaa kirjallista raportointikykyä sekä suomeksi että englanniksi
- asiakaslähtöistä ja joustavaa asennetta työskentelyyn
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoa omasta työpanoksesta
- kykyä työskennellä useampien projektien kanssa samanaikaisesti
- huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta 
 
Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä oman vastuualueesi asiantuntijana kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla. Sinulla on myös mahdollisuus edetä yhä vaativampiin projektitehtäviin tai projektipäällikkönä työskentelyyn. 
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.