Rakennustekniikan työnjohtaja, Kuopio
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä!


Haemme nyt ammattitaitoista RAKENNUSTEKNIIKAN  TYÖNJOHTAJAA Kuopioon.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.

 

Työnjohtajana vastaat kiinteistöjen muutos-, korjaus- sekä   kunnossapitotöistä, rakentamisen projekteista, työturvallisuudesta sekä  tarjouslaskennasta ja raportoinnista useissa asiakkuuksissa. Vastaat myös kohteiden kehittämisestä,  arvolupauksesta asiakkaille, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä   ISS Palvelut Oy:n toimintatapojen jalkauttamisesta kohteessa. Toimit   teknisten ammattilaisten esimiehenä ja raportoit Itä-Suomen aluepäällikölle. Työ on vakituinen kokopäivätyö ja alkaa mahdollisimman pian. Työajat ajoittuvat toimistoaikoihin, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Tehtävässä   menestyminen edellyttää   soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin   tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista työkokemusta   liike- ja julkisrakennusten tilamuutoksista, korjausrakentamisesta   sekä saneerauksista. Toimit kiinteässä yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa asiakkuuksissamme, joten yhteistyötaitosi ovat   tärkeässä roolissa tehtävässäsi.  Toivomme, että olet tehokas   organisoija ja joustava tiimipelaaja.  Työssäsi tarvitset lisäksi hyviä   IT-taitoja, B-ajokorttia ja omaa autoa sekä työturvallisuus- ja   tulityökortit. Valitulle henkilölle teetämme suppean turvallisuusselvityksen,   joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan kehittyvän yrityksen kasvavassa yksikössä. Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 31.7.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pekka Vornanen numerosta 050 596 1200.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280944
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio