Rakennustekniikan projektipäällikkö/työnjohtaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2021

Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä!

Haemme nyt ammattitaitoista RAKENNUSTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ/TYÖNJOHTAJAA Kuopioon.

ISS:n kiinteistöjen
 ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työnjohtajana vastaat kiinteistöjen muutos-, korjaus- sekä kunnossapitotöistä, rakentamisen projekteista, työturvallisuudesta sekä tarjouslaskennasta ja raportoinnista asiakkuuksissa. Vastaat myös kohteiden kehittämisestä, arvolupauksesta asiakkaille, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä ISS Palvelut Oy:n toimintatapojen jalkauttamisesta kohteessa. Toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä ja raportoit aluepäällikölle. Työ on vakituinen kokopäivätyö ja alkaa mahdollisimman pian. Työajat ajoittuvat toimistoaikoihin, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista työkokemusta liike- ja julkisrakennusten tilamuutoksista, korjausrakentamisesta sekä saneerauksista. Toimit kiinteässä yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa asiakkuuksissamme, joten yhteistyötaitosi sekä tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakastyöhön ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näytöt menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat tehtävässä eduksi. Toivomme, että olet tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Työssäsi tarvitset lisäksi hyviä IT-taitoja, B-ajokorttia ja omaa autoa sekä työturvallisuus- ja tulityökortit. Valitulle henkilölle teetämme suppean turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden oppia yrityksessä, jossa kannustetaan ja tuetaan kollegoja. Saat rinnallesi mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa arkisin toimistoaikaan aluepäällikkö Pekka Vornanen, puh. 050 596 1200.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta pian, mutta viimeistään 17.10.2021. Lisää mielellään hakemukseesi myös CV:si. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot