(Poistunut julkaisusta)

Rakennustekniikan lehtori, talonrakennustekniikka
LAB-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Avoin työpaikka: Rakennustekniikan lehtori, talonrakennustekniikka

Saimaan ammattikorkeakoulu ja Lahden ammattikorkeakoulu yhdistyvät, ja yhdistymisen myötä syntyy uusi LAB-ammattikorkeakoulu. LAB aloittaa toimintansa 1.1.2020.

Haemme LAB-ammattikorkeakouluun rakennustekniikan lehtoria, talonrakennustekniikka, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2020.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta ja näkemystä rakennusalan kehittämisestä sekä työkokemusta alan työtehtävistä.

Tehtävä edellyttää talonrakennustekniikan ja rakennetekniikan tai rakennussuunnittelun osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämishankkeista. Arvostamme myös kansainvälisissä tehtävissä kerrytettyä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Kirsi Taivalantti, kirsi.taivalantti@saimia.fi, puh. 040 517 7702. Yhteydenotot puhelimitse klo 16 jälkeen.

Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Merja Heinolle ja ne on toimitettava 22.11.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen kirjaamo@saimia.fi tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”lehtori, talonrakennustekniikka”.