(Poistunut julkaisusta)

Rakennustekniikan lehtori, infrasuunnittelu
LAB-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Avoin työpaikka: Rakennustekniikan lehtori, infrasuunnittelu

Saimaan ammattikorkeakoulu ja Lahden ammattikorkeakoulu yhdistyvät, ja yhdistymisen myötä syntyy uusi LAB-ammattikorkeakoulu. LAB aloittaa toimintansa 1.1.2020.

Haemme LAB-ammattikorkeakouluun rakennustekniikan lehtoria, infrasuunnittelu, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2020.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on infra-alan suunnittelukokemusta ja vahvat verkostot alan toimijoihin. Tehtävä edellyttää tie- ja liikennesuunnittelun ja/tai verkostosuunnittelun osaamista. Kokemus monipuolisista suunnittelu- ja kehittämistehtävistä sekä alan ohjelmistotuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Kirsi Taivalantti, kirsi.taivalantti@saimia.fi, puh. 040 517 7702. Yhteydenotot puhelimitse klo 16 jälkeen.

Hakemukset tulee osoittaa toimitusjohtaja, rehtori Merja Heinolle ja ne on toimitettava 22.11.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen kirjaamo@saimia.fi tai Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Kirjaamo, Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”lehtori, infrasuunnittelu”.