Rakennustekniikan kustannuslaskija Helsingin kaupungin liikelaitos Staralle
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021
Etsimme Staralle kustannuslaskijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Aiempi kokemus kustannuslaskennasta, rakennesuunnittelusta tai rakennustyömaan työnjohdollisista tehtävistä katsotaan hyödyksesi. Emme kuitenkaan välttämättä odota sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ja näin ollen rooli sopii hyvin myös vastavalmistuneelle rakennusalan ammattilaiselle, joka haluaa kehittyä rakentamisen ja kustannuslaskennan ammattilaiseksi ja päästä omalta osaltaan osallistumaan Helsingin kaupungin rakennuskannan kehittämiseen. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Roolissa sijoitut osaksi Staran Rakennustekniikka-yksikköä, joka vastaa Helsingin kaupungin rakennuskannan ylläpidosta. Päivittäinen työsi keskittyy korjaushankkeiden kustannusten arviointiin, ja tueksesi saat kokeneemman kustannuslaskijan sekä työnjohtajien osaamisen. Työsi on liikkuvaa ja vaihtelevaa, sillä pääset viikoittain tutustumaan työmailla kohteisiin myös paikan päällä.

Tarjoamme


* Vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden keskustella rekrytoitumisesta suoraan Staralle 12kk vuokratoimeksiannon aikana tai sen jälkeen
* Vaihtelevan ja vastuullisen työtehtävän, jossa pääset näkemään monipuolisesti erilaisia korjausrakentamisen hankkeita
* Kokeneempien kollegoiden tuen ja perehdytyksen tehtävään
* Viihtyisän työilmapiirin ja mukavat kollegat
* Koulutusmyönteisen työympäristön, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluvat:


* Käynnit työmailla ja kustannusten alustavat arvioinnit paikan päällä
* Kustannus- ja tarjouslaskelmien teko
* Hankkeiden kustannuksiin liittyvä yhteistyö muun muassa hankkeen työnjohdon, projektipäällikön, hankintainsinöörin, tilaajan ja suunnittelijan kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rakennusmestarin tai talonrakennustekniikan insinöörin tutkinto
* Halua ja intoa perehtyä korjausrakentamisen kustannuslaskentaan
* Sujuvat tietotekniset taidot sekä kyky omaksua nopeasti uusia työkaluja ja järjestelmiä
* Itsenäinen, paineensietokykyinen ja joustava ote työhön
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi tehtävässä katsotaan, jos sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti ja/ tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työsuhde, toimeksianto Staralla 12 kk (jatko todennäköinen)
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakkaansa Staran puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Stara on luotettava ja vakaa Helsingin kaupungin oma palveluntuottaja. Vuodesta 2017 Stara on pitänyt Helsingistä huolta itsenäisenä liikelaitoksena, joka tuottaa kaupunkiympäristön rakentamisen ja hoidon sekä logistiikan palveluja. Staran liikevaihto vuonna 2019 oli noin 250 miljoonaa euroa. Stara työllistää noin 1 400 ammattilaista. Staran rakennustekniikkaosasto on erikoistunut kaupungin julkisten tilojen korjaamiseen, rakentamiseen ja kunnossapitoon. Staran inspiroiva tehtävä on siis rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423772
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki