(Poistunut julkaisusta)

Rakennustekniikan konsultti
Turun Kuntotutkimus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Turun Kuntotutkimus Oy
Turun Kuntotutkimus Oy on aloittanut nykymuotoisen toimintansa vuonna 2015, kun toiminimenä aiemmin toiminut Turun Kuntotutkimus ja T:mi Antti Kuparinen yhdistyivät osakeyhtiöksi. Turun Kuntotutkimus on tuottanut rakennusten tiiviys-, lämpökamera- ja kosteusmittauksia vuodesta 2010. T:mi Antti Kuparinen on tehnyt erilaisia rakennustekniikan konsultointi ja suunnittelutöitä vuodesta 2006 alkaen. Nykyään Turun Kuntotutkimus Oy on tasaisesti kasvava mittaus-, suunnittelu-, konsultointi ja erikois-saneerauksia kuten mikrobipurkua sekä jälkivahinkojentorjuntapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme 9 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turun Itäharjulla osoitteessa Kalevantie 35. Toimialueemme on eteläinen Suomi, pääasiassa työkohteemme sijaitsevat Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Uudenmaan alueilla.
Toimenkuva
Haemme nyt kasvavaan joukkoomme rakennustekniikan konsulttia. Työsi on monipuolinen ja siihen kuuluu mm. rakennesuunnittelutehtävät, projektinjohto ja valvonta, sekä myös erilaiset kunto- ja rakennetutkimukset sekä -kartoitukset. Sinun käsiesi kautta kulkevat myös rakennuttajan tarvitsemat viranomaiskontaktit, kilpailutukset ja kustannuslaskenta. Suunnittelu ja valvonta toimeksiantojen laajuudet vaihtelevat vaativista kohteista (esim. kerrostalot) aina pienempiin kohteisiin (esim. jätekatokset ja aidat). Työsi on itsenäistä, josta vastaat suoraan toimitusjohtajalle ja asiakkaasi sijaitsevat Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Uudenmaan alueilla.
Odotamme sinulta
Sinulla on muutaman vuoden kokemus konsultoinnista ja työmaavalvonnasta rakennuspuolelta ja esim. rakennusinsinöörin koulutus. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sinulla on kykyä pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestymisen kannalta tarvitset projektinhallintataitoja sekä hyvää organisointikykyä. Lisäksi hallitset tavanomaiset Office-sovellukset ja Autocad on sinulle työkaluna tuttu.

Lisäetua sinulle tuovat Jigin osaaminen, rakennusalan Fise ja Finas pätevyydet sekä ruotsin kielen taito.
Muut tiedot
Tarjoamme itsenäisen työn mielenkiintoisten projektien parissa suoraan asiakkaamme palveluksessa. Jos tunnistat itsesi kuvauksista ja kiinnostuit tehtävästä, täytä työnhakuprofiilisi/hakemuksesi oheisesta linkistä ja muista liittää mukaan myös CV palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.11.2019 mennessä.