Rakennustekniikan insinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Haemme Olkiluotoon

Rakennustekniikan insinööriä

Haluatko kehittää osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana haastavissa, mutta harvinaisen palkitsevissa työtehtävissä? Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja ja haemme nyt rakennustekniikan insinööriä projekti- ja asiantuntijatehtäviin.


Mitä tehtäviisi kuuluu?
Työpäiväsi ovat erilaisia, mutta normaalin työviikkosi aikana osallistut laitosyksiköillämme monipuolisesti rakennustekniikan ja rakennuttamisen tehtäviin asiantuntijana sekä projekti-insinöörinä. Meillä tehtävät liittyvät esimerkiksi betoni- ja teräsrakenteisiin kohdistuviin muutoksiin tai rakennusten kunnnon arviointiin ja korjaustarpeiden kartoitukseen.


Toimit myös käyvien ydinvoimalaitosyksiköiden OL1 ja OL2 rakennusjärjestelmistä vastaavana. Järjestelmävastaavan roolissa opit tuntemaan järjestelmän suunnitteluperusteet, määrität ja tarkistat järjestelmään liittyviä suunnitelmia varmistaen esimerkiksi muutostöiden mahdollistamisen laitosyksiköillä OL1/OL2.

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennustekniikan tai rakennesuunnittelijan tehtävistä sekä rakennusinsinöörin (AMK/DI) tutkinto. Betoni- ja/tai teräs- ja/tai kalliorakenteet sekä rakennusten kunnon arviointi ovat sinulle tuttuja.


Sinulta löytyy intohimoa toimia vastuullisessa roolissa ydinvoimamaailman mielenkiintoisissa rakennustekniikan projekteissa. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Projektityöskentelyssä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat erittäin tärkeitä. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja jatkuvasti kehittyä työssäsi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.


Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mikko Lampinen, puh. (02) 8381 3557.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 17.3.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241691
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mikko Lampinen
  • Puhelin: puh. (02) 8381 3557
  • Sijainti: Eurajoki