(Poistunut julkaisusta)

Rakennustekniikan insinööri (DI/AMK) laskentatehtäviin
Uudenmaan Saneeraus ja Purkupalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Yritykseemme kasvatetaan ja kehitetään täysin uusi organisaatio, joten meillä pääset mukaan uuden luomiseen. Avainsana on hyvän sekä luotettavan tekemisen meininki. Meillä panostetaan henkilökunnan hyvinvointiin ja tätä kautta rakennamme mitä parhaimman ja hyvinvoivan työyhteisön itsellemme. Tavoite on, että meillä viihdytään ja työntekijä kokee olevansa työpaikassa, jossa työnantaja välittää työntekijöistään.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja hyvän palkan osaamisesi mukaan. Aloitus on sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Sinun ei tarvitse olla laskenta-alan pitkäaikainen osaaja, tärkeintä meille on motivaatio ja halusi kehittyä tehtävässä. Voit siis olla vastavalmistumassa tai taustasi voi olla työmaainsinöörin tai työnjohtajan tehtävistä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja kannustava tiimi.

Mitä toivomme sinulta?

  • Rakennusalan teknistä koulutusta (DI, RKM, insinööri AMK tai vastaava) tai olet ollut pitkään laskentatehtävissä.
  • Plussaa saat, jos olet toiminut vastaavissa tehtävissä aiemmin, mutta taustasi voi olla myös työmaainsinööri tai työnjohtaja.
  • Tehtävään voidaan harkita myös vasta valmistumassa olevaa henkilöä tai henkilöä, jolla ei ole alan koulutusta mutta urakoinnista on pitkä kokemus.
  • Olet haka numeroiden parissa ja sinulla on motivaatiota kehittyä tehtävässä.
  • Kokemus korjaushankkeiden urakkalaskennasta luetaan eduksi.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa. Pirauta Värväämön Sonja Vainiolle p. 040-5085162 tai lähetä viesti sonja.vainio@varvaamo.fi. Hakemuksen voit täyttää tästä linkistä. Haku päättyy 2.9.2018.