(Poistunut julkaisusta)

Rakennustekniikan insinööri (DI/AMK) laskentatehtäviin
Oy Rakennuskultti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Oy Rakennuskultti Ab on perustettu vuonna 1988. Olemme vakavarainen yritys ja meillä on n. 20 hengen toimihenkilö porukka töissä. Liikevaihtomme oli viime vuonna 20M€. Olemme erikoistuneet monipuoliseen uudis- ja korjausrakennusurakointiin.

Meillä mukavat kollegat ja hyvä yhteishenki. Kaveria ei jätetä pulaan ja meillä pääset oppimaan lisää. Päätöksenteko on nopeaa, meillä on matala organisaatio ja johto lähellä. Toimistomme sijaitsee Espoossa.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja hyvän palkan osaamisesi mukaan. Aloitus on sopimuksen mukaan, viimeistään kevään/kesän aikana. Sinun ei tarvitse olla laskenta-alan pitkäaikainen osaaja, tärkeintä meille on motivaatio ja halusi kehittyä tehtävässä. Voit siis olla vastavalmistumassa tai taustasi voi olla työmaainsinöörin tai työnjohtajan tehtävistä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja kannustava tiimi.

Mitä toivomme sinulta?

  • Rakennusalan teknistä koulutusta (DI, RKM, insinööri AMK tai vastaava).
  • Plussaa saat, jos olet toiminut vastaavissa tehtävissä aiemmin, mutta taustasi voi olla myös työmaainsinööri tai työnjohtaja.
  • Tehtävään voidaan harkita myös vasta valmistumassa olevaa henkilöä.
  • Olet haka numeroiden parissa ja sinulla on motivaatiota kehittyä tehtävässä.
  • Kokemus korjaushankkeiden urakkalaskennasta luetaan eduksi.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa. Pirauta Värväämön Sonja Vainio p. 040-5085162 tai lähetä viesti sonja.vainio@varvaamo.fi, hakemuksen voit täyttää  https://www.varvaamo.fi/tyopaikat/rakennustekniikan-insinoori-di-amk-laskentatehtaviin-rakennuskultti-oy-ab/. Haku päättyy 13.5.2018.