Rakennustekniikan asiantuntija, ylläpidon ja kunnossapidon johtamisen palvelut
Granlund Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Rakennustekniikan asiantuntija, ylläpidon ja kunnossapidon johtamisen palvelut

Etsimme nyt sinua, rakennustekniikan asiantuntija. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme.

Tulet työskentelemään kunnossapidon ja ylläpidon asiantuntijana elinkaarijohtamisen palveluihin erikoistuneessa tiimissä. Työsi käsittää muun muassa kunnon ja korjaustarpeiden arviointia, kunnossapidon suunnittelua, vuosittaisia auditointeja, kohdekartoituksia ja raportointia. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista, lähinnä kotimaassa ja tarvittaessa Suomen lähialueilla.

Tiimisi asiakkaina voivat olla kotimaiset ja ulkomaiset kiinteistösijoittajat, kaupan alan toimijat tai yliopistot. Palveluissamme korostuvat asiakasymmärrys, tiedolla johtaminen, vastuullisuus ja jatkuvan parantamisen periaate. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen aktiivisesti toimien sekä digitaalisia työkaluja hyödyntäen. 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?
Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa (DI, insinööri (AMK) tai vastaava) rakennustekniikan alalta ja vähintään 2 vuoden työkokemusta kiinteistöjen kunnossapidon tai ylläpidon hallinnasta, konsultoinnista, suunnittelusta tai korjausrakentamisesta.
Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja palveluhenkisyyttä. Työkielesi on suomi, mutta työtä tehdään myös englanniksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?2c185dd9. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Emilia vastaa niihin mielellään. Hänet tavoitat seuraavasti: 

Ryhmäpäällikkö Emilia Salovaara, p. 040 026 8602, tavoitettavissa to 8.7. klo 9–11 ja ti 13.7. klo 12–14

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi.
 

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot