Rakennustekniikan asiantuntija, TEDD-palvelut
Granlund Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Rakennustekniikan asiantuntija, TEDD-palvelut

Kun kerrot ammatillisen mielipiteesi, kuuntelemme ilolla. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme. Etsimme nyt sinua, rakennustekniikan asiantuntija vahvistamaan TEDD-palveluitamme.

Sinulle olisi luvassa ammatillisesti mielekkäitä konsultointiprojekteja asiakasrajapinnassa. Sinulla on myös mahdollisuus kehittyä kohti projektipäällikön tehtäviä, jos tämmöinen urakehitys kiinnostaa tulevaisuudessa.

Poikkitieteellinen tiimimme koostuu eri tekniikan alojen asiantuntijoista sekä ympäristöasioihin ja kiinteistötalouteen erikoistuneista asiantuntijoista. Tiimimme vastaa Granlundilla valtakunnallisesti teknisistä ja ympäristön Due Diligence-palveluista.

Ajoittain sinä ja muut tiimimme jäsenet työskentelevät myös kiinteistöjohtamisen palveluissa kunnossapidon ja ylläpidon asiantuntijoina. Teemme yhteistyötä merkittävimpien kotimaisten ja ulkomaisten kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien kanssa. Haluamme toiminnassamme kehittää digitaalisuutta ja huomioida kattavasti vastuullisuusnäkökulmat. 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa (DI, insinööri (AMK) tai vastaava) rakennustekniikan alalta ja vähintään 2 vuoden työkokemusta kiinteistöjen kunnossapidon tai ylläpidon hallinnasta, konsultoinnista, suunnittelusta tai korjausrakentamisesta.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja palveluhenkisyyttä. Työkielesi on suomi, mutta työtä tehdään myös englanniksi. Myös ruotsin kielen osaamisesta on sinulle etua. Katsomme lisäksi eduksesi kokemuksen kiinteistöjen kunnossapidon ja ylläpidon hallinnasta tai korjausrakentamisesta.

Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista, lähinnä kotimaassa ja tarvittaessa Suomen lähialueilla.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?feb55762. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 
Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.
Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jari vastaa niihin mielellään. Hänet tavoitat seuraavasti: 
Ryhmäpäällikkö Jari Loukiainen, p. 040 574 9321
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot