(Poistunut julkaisusta)

Rakennustarvikkeiden projektimyyjä K-rauta Lielahteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Etsitkö työtä, jossa pääsisit hyödyntämään rakennustarvikepuolen osaamista ja liittymään osaksi energistä rautakaupan myyntitiimiä?

 

Etsimme asiakkaallemme K-Rauta Lielahteen rakennustarvike- ja LVI-tuotteiden PROJEKTIMYYJÄÄ.

Tehtävässä vastaat kuluttajapuolen projektiasiakkaiden opastamisesta oikeanlaisten tuotteiden valinnassa. Päiväsi koostuvat pääosin asiakaskohtaamisista. Silloin kun et ole asiakkaita auttamassa, laadit tarjouksia, vahvistat hintoja ja hoidat muita myynnillisiä tukitehtäviä. Työskentelet pääosin arkipäivisin kaupan aukioloaikojen mukaisesti, mutta satunnaisesti työtä voi olla myös viikonloppuisin.

Sinulla on aiempaa kokemusta ja tuntemusta rautakaupan rakennus- ja LVI-tarvikkeista. Koulutustaustasi voi olla teknilliseltä tai kaupalliselta puolelta. Viihdyt myyntitilanteissa ja haluat aidosti tarjota asiantuntevaa palvelua ja löytää parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeeseen. Sinulla on sujuvat yhteistyötaidot ja nautit vaihtelevista ja nopeatempoisistakin työpäivistä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja vastuullisen työn markkinajohtajaketjussa. Työ alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian). Saat työhön perehdytyksen ja taustalle osaavan tiimin tuen sekä käyttöösi K-ryhmän edut. Haastattelemme jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pikaisesti (ja viimeistään 19.5.2019 mennessä) liittämällä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa: Adeccon HR-konsultti Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112.