(Poistunut julkaisusta)

Rakennustarvikkeiden myyntiedustaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme asiakkaallemme Agentti24 OY:lle myyntiedustajaa!

Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu työkalujen, tarvikkeiden sekä työvaatteiden myynti rakennustyömaille. Työ on hyvin myyntipainoitteista, mutta työtehtäviin kuuluu myös taapamisten sopimista sekä uusiasiakas hankintaa. Työ on liikkuvaa, ja työssa käytetään liikkumiseen yrityksen kalustoa.

Olet kunnianhimoinen, etkä pelkää sosiaalisia tilanteita. Aiempi myyntitausta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on asenne!

Olet etsimämme henkilö, jos:

- Olet sosiaalinen ja myyntihenkinen
- Omaat hyvän paineensietokyvyn
- Tykkäät haastaa itseäsi
- Omistat vähintään B-ajokortin

Tarjoamme

- Vakituisen työn
- Motivoivan palkkauksen tulokseen perustuen
- Koulutuksen toimialalle 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti, etenemme prosessissa sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin HR-koordinaattori Julia Tähtiseltä arkisin klo 9.00 - 16.00 numerosta 040 689 5300.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -