Rakennustarvikemyyjiä rautakauppaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Hei sinä asiakaspalvelutyön ja rakentamisen osaaja! Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja omaat osaamista remontoinnista ja rakennustarvikkeista? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Jatka lukemista, sillä meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainioon RAKENNUSTARVIKEMYYJIÄ kesäkauden ajaksi!

Pääset työskentelemään Keskon kauppiasvetoisessa rautakaupassa myyjänä rakennustarvikeosastolla. Työssäsi sinulle tulee tutuksi asiakkaiden opastaminen ja auttaminen rakentamiseen ja remontointiin liittyvien tuotteiden valinnoissa ja käytössä. Työkenttäsi tuotevalikoima on laaja ja siihen kuuluu niin työvälineitä kuin pienrauta- ja rakennustarviketuotteita.

Odotamme sinulla olevan jo jonkin verran aiempaa tuntemusta rakennustuotteista alan koulutuksen tai aiemman kokemuksen kautta. Toivomme sinun olevan luontainen asiakaspalvelija ja ihmisten parissa viihtyvä persoona. Arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta sekä palvelualttiutta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus rautakaupassa työskentelystä.

Mitä tarjoamme:

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla kesän ajalle. Työtä on tarjolla noin 30-37,5h/vko ja työtä tehdään 2-vuorossa, kaupan aukioloaikojen mukaan. Saat perehdytyksen työhösi.

Pääset työskentelemään osana K-Raudan osaavaa myymälän porukkaa. K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan! Hae pian, sillä nämä työpaikat viedään käsistä!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 13.6.2021 klo 23:59.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-11 välisenä aikana.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465651
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu