(Poistunut julkaisusta)

Rakennustarvikemyyjä vakituiseen työsuhteeseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva persoona ja haluaisit päästä työskentelemään asiakaspalvelun pariin? Onko rakennustarvikkeet tai työvälineet sinulle tuttuja aiemmista töistä tai omien nikkarointien kautta?

Etsimme K-Rauta Välivainioon RAKENNUSTARVIKE-/TYÖVÄLINEMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Voisitko se olla Sinä?

Mitä odotamme sinulta? 

Työssäsi toimit asiakaspalvelijana rakennustarvikeosastolla, missä neuvot ja opastat asiakkaita rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvissä asioissa ja tuotevalinnoissa. Työssäsi toimit laajan tuotevalikoiman parissa, missä esimerkiksi erilaiset sähkö- ja akkutyökalut, puutarhakoneet ja rakentamiseen liittyvät tarvikkeet tulevat sinulle tutuiksi.

Odotamme sinulla olevan jonkin verran aiempaa tuntemusta rakennusalan tuotteista tai työkaluista tai olet ehkä työskennellyt rautakaupassa aiemmin. Olet ihmisten kanssa toimeentuleva persoona ja koet asiakaspalvelu- ja myyntityön itsellesi luontevaksi. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, omaat aktiivisen työskentelyotteen asiakaspalvelutilanteissa ja olet tiimipelaaja.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Työ on kokoaikainen ja töitä on kaikkina kaupan aukioloaikoina, 2 vuorossa.

Miltä kuulostaisi työt K-Raudassa?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn kauppiasvetoisessa K-Raudassa, jossa pääset työskentelemään rautaisten ammattilaisten kanssa rennossa ja välittävässä työilmapiirissä - ketään ei jätetä pulaan, ikinä! Täällä osaamistasi arvostetaan ja työntekijöistä pidetään huolta. Keskolaisena pääset osaksi isoa ja vakavaraista organisaatiota ja pääset nauttimaan K-ryhmän tarjoamista eduista sekä luomaan urapolkua eteenpäin hyvien etenemismahdollisuuksien saattelemana. 

Hae tehtävään?

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Haethan nopeasti, sillä tällä hetkellä on vain yksi paikka täytettävänä! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten tee vaikutus meihin jo hakemuksellasi!

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Sini Setälä, puh. 050 513 6566.