(Poistunut julkaisusta)

Rakennustarvikemyyjä, K-Rauta Pälkäne
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen rakennustarvikemyyjän huolehtimaan siitä, että asiointikokemus K-Rauta Pälkäneellä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloajoille (ark. klo 7:30 - 17/18 ja la 8:30 - 14). Työsuhde muodostuu työntekijän ja K-raudan välille. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä tai viimeistään tammikuun alkupuolella!

K-raudan myyjänä pääset tekemään kaikkia myymälän työtehtäviä myyntityöstä tuotteiden tilaukseen ja esillepanoon. Vastaat rakennustarvikepuolesta, mutta työskentelet tarvittaessa vuorosi aikana sujuvasti millä tahansa osastolla! Myyjänä tarvitset aktiivista ja oma-aloitteista asennetta myyntityöhön sekä myymälän hoitoon. Asiakkaiden kanssa pääset harjoittamaan niin puhe- kuin kuuntelutaitojasikin. Eduksi luetaan kokemus aktiivisesta myyntityöstä sekä rakennustarvikkeista. Ennen kaikkea odotamme tekijältä intoa oppia uutta ja kehittää ammattitaitoaan!

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

rehtiä asiakaspalveluasennetta ja myyntihenkisyyttä
positiivista ja reipasta mieltä
työtä pelkäämätöntä asennetta
halua työskennellä myymälän kaikkina aukioloaikoina
vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä


Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman myytäväksi
vaihtelevat ja monipuoliset työajat
mahdollisuuden kehittyä erikoiskaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Muista laittaa hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi