Rakennustarvikemyyjä, K-Rauta Lanterna, Helsinki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021
Sykkiikö sydämesi myynnille? Viihdytkö ihmisten parissa ja koet onnistumista löytäessäsi asiakkaan tarpeeseen parhaat ratkaisut?

Haluamme myynninnälkäisen ja innostuneen rakennustarvikemyyjän huolehtimaan siitä, että asiointikokemus K-Rauta Lanternassa ylittää asiakkaiden odotukset.

K-raudan myyjänä pääset työskentelemään niin kuluttaja-, kuin ammattiasiakaskunnan parissa ja sinulla on mahdollisuus kehittyä työssä rakennustarvikemyynnin ammattilaiseksi. Asennoidut innokkaasti oppimaan joka päivä uutta ja pystyt tuottamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisen, luottamusta herättävän asiakaskokemuksen.

Tehtäviisi sisältyy kaikkia myymälän työtehtäviä myyntityöstä tuotteiden esillepanoon.
Myyjänä sinulta löytyy aktiivista ja oma-aloitteista asennetta myyntityöhön sekä myymälän hoitoon. Toivomme sinulta aiempaa asiantuntemusta rakennusalalta tai rakennustarvikkeista. Myyntityön kokemus on eduksesi, muttei välttämätöntä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloajoille (ark. klo 6:30 - 21:00, la klo 09:00 - 19:00 ja su klo 10:00 - 18:00). Työsuhde muodostuu työntekijän ja K-raudan välille. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.
K-Raudassa sinua odottavat hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuus edetä urallasi. Unohtamatta mainioita työkavereita ja erinomaista yhteishenkeä.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

uskallusta ja kykyä ratkaisukeskeiseen myyntiin
rakennustarvikkeiden/-alan tuntemusta
työtä pelkäämätöntä asennetta
halua työskennellä myymälän kaikkina aukioloaikoina
vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä


Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman myytäväksi
vaihtelevat ja monipuoliset työajat
mahdollisuuden kehittyä erikoiskaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Muista laittaa hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot