(Poistunut julkaisusta)

Rakennustarvike- ja työkalumyyjä, Vaasan K-rauta
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

K-Rauta ketjuun kuuluva J. Forss Oy Ab on monipuolinen laajan valikoiman rautakauppa, joka toimii Vaasassa ja Kokkolassa.  Palvelemme niin rakentajia, remontoijia kuin ammattiasiakkaita ammattitaidolla. Panostamme myymälämme ja palveluidemme kehittämiseen. Liiketoimintamme on kasvanut viime vuosina.

Haemme Vaasan K-Raudan myymälän palvelukseen kasvun tueksi

Rakennustarvike- ja työkalumyyjää

Työssäsi toimit myyjänä rakennustarvike- ja työkaluosastolla, neuvot ja opastat asiakkaita rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä asioissa ja tuotevalinnoissa. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut asiakkaan tarpeeseen. Työtehtäviin kuuluu aktiivisen myynnin lisäksi mm. valikoiman ylläpito. Työssäsi toimit remontointiin ja rakentamiseen liittyvän laajan tuotevalikoiman parissa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Motivoidut myynnissä onnistumisista ja haluat oppia laajan tuotevalikoimamme. Et lannistu kohdatessasi haasteita ja vastoinkäymisiä. Alan kokemus ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme: - monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän
                     - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa, kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä
                     - kilpailukykyisen kuukausipalkan, henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä www.uniflex.fi tai Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!