Rakennustarkastajan virka
Leppävirran kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haku päättyy: 3.5.2019 15:00    
Ilmoitus jätetty: 1.4.2019 09:00    
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Leppävirran kunta hakee rakennustarkastajaa vakituiseen virkaan ympäristö- ja teknisten palvelujen osastolle.

Rakennustarkastajan virkatehtävät sisältävät ensisijaisesti rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittelyä, aloituskokousten ja katselmusten suorittamista, rakentamiseen liittyvää neuvontaa, osallistumista rakennusvalvontajaoston esityslistan valmisteluun sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävän hoitamisessa hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön.

Hakijalle katsotaan eduksi:

  • kokemus kunnallishallinnosta sekä erityisesti työskentely rakennusvalvonnassa
  • kunnassa käytössä olevien Lupapiste.fi -asiointipalvelun, Facta -kuntarekisterin sekä FactaMap -ohjelmiston käyttökokemus
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Rekrytoinnissa voidaan käyttää ulkopuolista testaajaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 3.5.2019 klo 15.00 ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain: 224924).

Työ alkaa: 1.9.2019
Palkkaus: Teknisten sopimuksen (TS) mukainen
Työavain: 224924

Lisätiedot 

Tekninen johtaja Tapio Montonen, puh. 044 750 7010, tapio.montonen@leppavirta.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253336
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Leppävirta