(Poistunut julkaisusta)

Rakennustarkastaja
Kauniaisten kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Haemme mukavaan työyhteisöömme rakennusvalvonnan kolmihenkiseen tiimiin RAKENNUSTARKASTAJAA vakinaiseen virkaan

Rakennusvalvonta huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä, antaa neuvoja rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä osallistuu tiiviisti kaupunkikuvan kehittämiseen. Tehtäviä hoitavat johtava rakennustarkastaja, rakennustarkastaja sekä rakennusvalvonnan assistentti.

Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluu mm. rakennustyönaikainen valvonta, aloituskokousten pitäminen ja erinäiset tekniset viranhaltijapäätökset sekä tarvittaessa johtavan rakennustarkastajan sijaisuudet.

Viran pätevyysvaatimus on talonrakennusalan insinööritutkinto. Lisäksi edellytetään hyvää kokemusta talonrakennustehtävistä, tietoteknisiä valmiuksia, yhteistyö- ja asiakaspalvelukykyä. 
Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito, LVI- tekniikan tuntemus ja kokemus LVI-töiden valvonnasta katsotaan hakijan eduksi.

Rakennustarkastajan palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

 

 

Haku tapahtuu ensisijaisesti oheisella sähköisellä hakemuslomakkeella. Hakemukset voi toimittaa myös postitse os. Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, PL 52, 02701 Kauniainen.