Rakennustaitoinen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Etsimme itsenäiseen työhön RAKENNUSTAITOISTA KIINTEISTÖNHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Kajaaniin.

ISS Palveluiden Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit (vesi, lämpö, ilmastointi) kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät sekä ulkoalueiden hoito. Sinulla pysyy myös vasara ja muut perustyökalut kädessä ja hallitset pienimuotoiset korjaustyöt ja tilamuutokset. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16, mutta saattaa sisältää päivystysvuoroja myös viikonloppuisin. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen ja alkaa vuoden 2020 alusta.

Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kiinteistönhoitajan tai rakennusalan perustutkinto, kirvesmies) ja aikaisempaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii teknistä osaamista ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sekä itsenäistä työotetta. Työssä tarvitaan B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa, perus ATK osaamista ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Taskussani sinulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Jani Ylikärppä ma-pe klo 9-15, +358504308112.  Hakuaika päättyy 30.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1310333
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani