(Poistunut julkaisusta)

Rakennussuunnittelija
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Me lainaamme oikeita rakennuksia. Lainaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco -rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuus, valtionyhtiöt ja liikelaitokset sekä yritykset. Parmacolaisia on yli 200 ja kasvamme sekä Suomessa että Ruotsissa.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme pääkonttoriimme Tampereelle

Rakennussuunnittelijaa

suunnittelutiimimme jäseneksi. Tehtävääsi kuuluu mm. toimiminen kohteidemme pääsuunnittelijana ja vastuullisena suunnittelijana, rakennustemme asiakaslähtöinen arkkitehtisuunnittelu, viranomaisyhteyksien ylläpitäminen, mallistomme kehittäminen ja ylläpitäminen sekä eri suunnittelualojen yhteistyön koordinoiminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä myynnin, tila- ja kalustohallinnan sekä tuotannon kanssa.
Olet jo myynti- ja markkinointivaiheessa mukana tukemassa asiakasta esittämilläsi ratkaisuvaihtoehdoilla. Projekteissamme olet tärkeä osa prosessiorganisaatiotamme ja tuot asiantuntevan panoksesi myös toteutusvaiheeseen.
Raportoit tehtävässäsi suunnittelujohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutus sekä muutaman vuoden kokemus rakennussuunnittelusta, yhteistyöstä rakennuslupaviranomaisten kanssa ja pääsuunnittelijana toimimisesta. Kokemus koulu- ja päiväkotisuunnittelusta on merkittävä etu tehtävään haettaessa.
Hallitset 3D-mallinnuksen ja käytössämme olevan Archicad ohjelman. Myös Autocad- ja Vertex-ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja positiivisesti ulospäin suuntautunut tiimityöskentelijä, jolle sujuva esiintyminen ja kommunikointi ovat osa normaalia työtapaa.
Olet tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja julkishallinnon asiakkuuksien hoitaminen on sinulle tuttua. Kokemus ruotsin- tai englanninkielisestä työskentelystä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Parmaco Oy:n suunnittelujohtaja Jari Palonen, puh. 040 667 2557 sekä StaffPointissa Pasi Honkalahti puh. 040 844 7707.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 24.2.2020 mennessä StaffPoint- sivuston kautta. https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat.
Huomaa, että käsittelemme kiinnostuneiden hakijoiden tietoja jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.