Rakennussuunnittelija / telinesuunnittelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Koetko, että paikkasi on rakennusalan mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien parissa? Motivoiko sinua työssä vastuullisuus ja isojen kokonaisuuksien hallinta? Innostutko hyödyntäessäsi matemaattista ajattelukykyä ja tietomalliohjelmistoja rakennussuunnittelussa? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme henkilö! Haemme nyt telinesuunnittelijaa osaksi Cramon kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa!

TOIMENKUVASI

Tässä roolissa vastaat erilaisten ja monipuolisten kohteiden teline- ja sääsuojien suunnittelusta sekä erilaisten toteutussuunnittelmien tekemisestä. Työpäiväsi koostuvat pääasiassa suunnittelutyöstä, jota pääset toteuttamaan itsenäisesti oman ammattitaitosi puitteissa. Toimit yhteistyössä telinepuolen työjohdon, projektijohdon ja myyntihenkilöstön kanssa kehittäen parhaita telineratkaisuja asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin. Vauhtiin päästyäsi pääset telinesuunnittelun lisäksi suunnittelemaan myös työmaatila- ja rakennuslogistiikkaratkaisuja.

Emme odota, että olet valmis telinesuunnittelija, vaan sinulla on mahdollisuus kasvaa tässä tehtävässä alasi huippuosaajaksi. Tehtävässä menestymiseen tarvitset aitoa kiinnostusta telinesuunnittelua kohtaan, halua kehittää omaa osaamistasi sekä aikaisempaa työkokemusta tai soveltuvan koulutuksen, kuten insinööri tai rakennusmestari. Voit myös olla jo valmis telinesuunnittelun rautainen ammattilainen, joka on ehtinyt toimia vastaavissa työtehtävässä aikaisemmin. Tässä tehtävässä pääset varmasti hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti! Tarjoamme kaikille uusille Cramolaisille kattavan perehdytyksen, niin itse tehtävään, kuin yritykseen.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Tässä tehtävässä suunnittelet telineitä erilaisille työmaille, niin uudisrakennuskohteista saneeraustyömaihin, joten tuntemus rakennusalasta on tarpeellinen. Aikaisempi kokemus telinetyöstä ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksesi. Telineiden suunnittelussa hyödynnetään tietomalliohjelmistoja, joten aikaisempi kokemus ohjelmistoista kuten Revit, Tekla ja 3D-mallinnus katsotaan eduksesi. Tärkein työkalusi suunnittelutehtävissä tulee olemaan AutoCAD, jonka käytön tulee olla sinulle ennestään tuttua. Etsimämme henkilö on ongelmaratkaisukykyinen tekijä, jolla on aitoa kiinnostusta oppia uutta ja halua tehdä itsenäistä työtä. Toivomme, että olet tiedonhaluinen ja aloitekykyinen persoona, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS - Me Cramolla olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme. Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla.

HAE MUKAAN!

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, hae tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Cramolle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jatta Koivisto, p. 050 476 6545, jatta.koivisto@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1335728
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Tuusula