(Poistunut julkaisusta)

Rakennussuunnittelija Olkiluotoon
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Etsimme asiakkaallemme Olkiluotoon rakennustekniikan yksikköön rakennussuunnittelijaa sijaisuuteen.

Rakennussuunnittelijan keskeisiä työtehtäviä ovat muiden muassa:
- Laatia projekti- ja muutostöihin liittyviä jälkikiinnitys- ja läpivientisuunnitelmia
- Laatia projekti- ja muutostöihin liittyviä rakennusteknisiä suunnitelmia
- Osallistua vuosihuollon aikaisiin korjaussuunnitelmien laadintaan
- Osallistua rakennusteknisiin määräaikaistarkastuksiin vuosihuollon aikana
- Osallistua rakennustekniikan yksikön vastuulla olevan dokumentaation ylläpitoon

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa rakennusinsinöörin tutkintoa tai vastaavaa koulutusta esimerkiksi rakentamisesta energia-alalla tai teollisuudessa. Tehtävät edellyttävät kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Vaatimuksena suomen kielen taito sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävän arvioitu aloitus on 2.11.2020 ja päättyminen noin vuoden kuluttua ellei pidempään. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.