(Poistunut julkaisusta)

Rakennussuunnittelija asiakkaallemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Vaasaan rakennussuunnittelijaa (arkkitehti, rakennusarkkitehti tai rakennussuunnittelija).
 
Toivomme hakijoilta:
- ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoista tutkintoa arkkitehtuurista tai rakennustekniikasta (DI, insinööri)
- hyvää englannin- ja suomenkielen taitoa
- sopeutumiskykyä ja joustavuutta monikulttuurisessa työympäristössä
- osaamista 3D-suunnitteluohjelmistojen käytöstä (Revit, AutoCAD)
 
Työsuhde on aluksi määräaikainen kokoaikainen vuokratyösuhde, mutta tavoitteena on löytää asiakkaalle pysyvä työntekijä. Tämä on hyvä mahdollisuus myös vastavalmistuneelle näyttää osaamisensa ja kehittää ammattitaitoa kansainvälisessä työympäristössä. Haussa katsomme eduksi ymmärryksen kansainvälisistä standardeista ja osaamisen suunnittelutyökaluista Navisworks, Dynamo Studio ja Infraworks).
 
Hae paikkaa heti, viimeistään 17.3.2019 Adeccon nettisivujen kautta lisäämällä mukaan hakemus, CV ja palkkatoive. Lisätietoja voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.
 
Meille Adeccolaisille vuokratyöntekijöidemme työsuhteista huolehtiminen on sydämen asia. Jokaisella vuokratyöntekijällämme on oma yhteyshenkilö, joka auttaa henkilökohtaisesti kaikissa asioissa. Hakuprosesseja ja työsuhteita hoitavat tiimimme henkilöstökonsultit Pauliina Rintala (p. 040 149 5197) ja Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540) sekä osa-aikaiset vahvistuksemme Samuli Mäki-Rajala ja Tiia-Maria Kinnula. Liity Adeccolaisten porukkaan!

Asiakkaan tehtävänimike:  Insinööri


Sijainti:  KOKKOLA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa