(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Oletko reipas ja rivakka rakennussiivooja vailla oman alan töitä? Vai oletko rakennusalan koulutuksella ja siivousalan työkokemuksella varustettu oppimishaluinen työntekijä vapaana uusiin kokemuksiin?

Etsimme nyt RAKENNUSSIIVOOJIA asiakkaamme erilaisiin Rovaniemellä sijaitseviin työkohteisiin.


Personalhusetin työntekijänä pääset työskentelemään rakennussiivoojana asiakkaidemme erilaisissa työkohteissa. Rakennussiivoojan töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, mutta keikoista on mahdollisuus myös pidempikestoisiin työrupeamiin. Työt tehdään arkipäivisin klo 7-16 välillä ja toimeksiantojen kesto vaihtelee päivistä useisiin viikkoihin. Osassa kohteita on mahdollista työskennellä pitkälle syksyyn. Halutessasi voi tehdä meillä myös muita töitä esimerkiksi ylläpitosiivouksen parissa.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta rakennussiivouksen parissa on hyötyä, mutta myös rakennusalan koulutuksen ja mahdollisesti siivousalan työkokemusta kartuttanut henkilö voi sopia tähän tehtävään. Asenne ja halu oppia uutta ovat tärkeät. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.